Продуктова категория

Rongxin Био-Tech Ко ООД (HK)

ФАКС: 029-62388781

FEL: +8618220537895

Електронна поща: sales@rongxinbio.com

Адрес: имението Xi'an Jianshe, Китай, Shaanxi Sheng, Ксиан Ши, Янта Кю, QuJiang ShangQuan, Yanta S Rd

Начало > Новини > Съдържание
Нови продукти
- Mar 16, 2017 -

Сега компанията добавя някои нови продукти, които използването им е да отслабна. Като естествен sibutra мина hcl, clen hcl и други продукти. Ние ще ви доставяме добро качество.

Функцията наЕстествени sibutr Амин прахове като followings:

1. борбата срещу глада загуба на тегло диета подривна дейност стана руслото на здравословна загуба на тегло. Въпреки това, на диета е човешко неохотен, ирационални и нарушаване на оригиналната идея сдържаност. Само физически може съзнателно в борбата срещу глада, намаляване на приема на храна да фундаментално елиминира появата на затлъстяване. Глад и човешкото тяло е какво?
Американски учени, проучване установи, че човешкото тяло се нарича лептин материал, от мастните клетки секретират в нервен център, лептин чрез влиянието насърчаване melanine и neuropeptide да влияе върху яденето. Лептин в Централна, мазнини съхранение сигнал, че храненето намаляват и разходите се увеличава. Да помагат в борбата с глада поколение, всяко увеличение материала, ние можем да повече от оригинала може да яде по-малко, борбата срещу глада от време също е по-дълго.http://www.rongxinbio.com/bodybuilding-Fat-Burning-hormones/100-Real-Pharmaceutical-RAW-materials-weight.HTML2. намаляване на хранене, ускоряване на разграждане на мазнини, траен ефект, намаляване на weightOBand #39; s дух чрез увеличаване на допълнението на лептин, в центъра, мазнини съхранение сигнал, че храненето намаляват и разходите се увеличава. И двете устни и тялото, срещу глада, намаляване на приема на храна, не вредят на тялото за отслабване.
В допълнение, enzymeand #39; s дух OB може бързо въведете човешки клетки на тялото, ускоряване на разлагането на изгаряне на мазнини, подобряване на жизнеността на храносмилателната система и работа ефективност, цялостна добавка хранене, необходими на човешкото тяло.

3. да не нарани тялото, се не възстановяват, не съдържа sibutr Амин, повече намали повече здраве.
Естествено, висока температура екстракция (Забележка: не химична екстракция) в помещението на защитата на здравето, не нарани тялото, не се възстановява. Spiritand #39; s OB основните съставки, които идват от природата, а не синтетични съединения, wonand #39; т се появяват в човешкото тяло canand #39; т разлагане състава задържане и водят до неблагоприятни последствия се случва, не съдържа може да доведе до сърдечно-съдови заболявания риск хидрохлорид състав и ръководство повече намаляват по-здрави рационално тегло загуба ера.